Tiedotteet

Atria Leppäsavu Lenkki vuoden paras lenkkimakkara

15.9.2016 13:32
Atria Leppäsavu Lenkki vuoden paras lenkkimakkara

Akateeminen Kiuas-Seura r.y. (AKS) on valinnut jälleen vuoden parhaat makkarat. Arvioiduista lenkkimakkaroista parhaaksi valittiin Atria Leppäsavu Lenkki.

Kaikkiaan kuusi makkaraa palkitaan kunniakirjoilla AKS:n XXV vuosijuhlan yhteydessä 17. syyskuuta.

Raadin antama arvostelu Atria Leppäsavu Lenkistä:
"Hyvä kuori, lihaisa, lenkki napsuu kuin nakki kunnon kypsennyksen jälkeen, rakenne hyvä, sopisi hyvin hiillokselle kypsennettäväksi, savunmakua makkarassa jo valmiiltaan, jälkimaussa tulee esille myös pippuri."

Atria Leppäsavu Lenkki 350 g on laadukas ja perinteinen luonnonkuorilenkki aikuisten makuun. Se sopii keittoihin, kastikkeisiin, munakkaisiin ja muihin makkararuokiin tuomaan täyteläistä makua. Lenkkiä voidaan käyttää sellaisenaan – maistuu myös kylmänä suoraan jääkaapista. Tuotteen suutuntuma on normaalia karkeampi. Sen lihapitoisuus on 79 %.

Lisätietoja:

  • tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, kaisa.kettula@atria.com, puh. 0400 866 734
  • www.makkara.info/blog/2016/09/15/25-vuotta/#more-370

Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 1 340 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on keskimäärin 4 270 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat