Tiedotteet

Atria avasi pop up -keittoravintolan Helsingin keskustaan

11.2.2016 13:47
Atria avasi pop up -keittoravintolan Helsingin keskustaan

Atria avasi eilen ensimmäistä kertaa pop up -ravintolan. Ravintola on nimeltään Lounaskeittola ja siellä tarjoillaan ilmaiseksi Atrian uusia itämaisia broilerikeittoja. Pop up -ravintola on avoinna kaikille keitonystäville joka arkipäivä ensi viikon loppuun saakka.

Atrian ensimmäisessä pop up -ravintolassa on tarkoituksena tuoda esille kevään uusia itämaisia keittoja. Pop up -ravintola on Atrialle uudenlainen tapa maistattaa uutuuksia.

”Halusimme kokeilla jotain uutta ja erilaista. Toivomme, että ihmiset tulevat Lounaskeittolaan nauttimaan lämpimästä keitosta ja tunnelmasta. Uusissa keitoissa Aasian maut kohtaavat suomalaisen kanan. Nämä itämaiset keitot tuovat sopivasti lämpöä talven keskelle,” kertoo Atrian brändijohtaja Sanna Päällysaho.

Keittoravintolassa on maisteltavana kotimaisesta broilerista valmistetut itämaisittain maustetut keitot: Green Curry ja Red Curry. Tunnelmalliseen keittolaan voi piipahtaa lounaalle tai illalla työpäivän jälkeen. Lounaskeittola on auki 9.2.–19.2.2016 välisen ajan joka arkipäivä lounasaikaan klo 11–14 ja iltaisin klo 16–19 Bassoradion tiloissa, osoitteessa Unioninkatu 25, Helsinki.

Lisätiedot:
Sanna Päällysaho
Brändijohtaja
Atria Suomi Oy
Puh. +358 40 826 8588, e-mail: sanna.paallysaho@atria.com


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 1 426 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Avainsanat