Tiedotteet

Jyväbroiler-uutuudet syksyyn 2015

6.8.2015 09:25
Jyväbroiler-uutuudet syksyyn 2015

Jyväbroiler-tuotesarjassa on useita laadukkaita broilertuotteita vaativille kokeille -sunnuntairuoaksi, herkuttelupäivälliseksi ja juhlapöytään. Syksyn Jyväbroiler-uutuuksia löytyy erityisesti naturelleina. Sinulle superkokki, jolle ruoanlaitto on intohimo ja harrastus!

Ravintolatason annokset kotikeittiössä
Jyväbroiler Naturelli Broilerin Filee Siipiluulla n.700g

Maustamaton uutuus tekee tilaa kokin ammattitaidolle. Broilerin nahka ja luu antavat täyteläistä makua ja säilyttävät fileen mehukkuuden. Siipiluu mahdollistaa myös näyttävän esillepanon. Hitaampaan kokkaamiseen viikonloppuna, kun on enemmän aikaa ja tilanteita maustaa ja valmistaa näyttäviä aterioita.

Jyväbroiler Naturelli Reisipala n.800g
Kotikokkien toiveisiin vastaava mehukas uutuus! Nahka ja luu antavat täyteläistä makua. Mehukas vaihtoehto fileelle. Aitous, luonnollisuus, puhtaus ja lisäaineettomuus ovat syksyn trendejä kotimaisuusvaatimuksen ohella.


Jyväbroiler-valikoimassa on naturellien tuotteiden lisäksi myös runsaasti maustettuja tuotteita. Ne ovat pintamaustettuja, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia. Tutustu laajempaan Jyväbroilerin tuotevalikoimaan Jyväbroilerin kuluttajasivustolla: www.jyvabroiler.fi

Lisätietoja:
Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930, katja.latvala@atria.fi
Kuva- & aineistopyynnöt: tiedottaja Anne Myllykorpi, puh. 050 591 8168,anne.myllykorpi@atria.fiAtria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin 1 426 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Liitetiedostot