Tiedotteet

Atria tarjoaa kesäksi työtä 500 henkilölle

13.1.2015 10:22
Atria tarjoaa kesäksi työtä 500 henkilölle

Atria Suomi tarjoaa kausityötä kevät- ja kesäsesonkiin yhteensä noin 500 henkilölle Nurmon, Seinäjoen, Kauhajoen, Forssan ja Sahalahden toimipisteissä. Nurmon tuotantolaitos työllistää suurimman osan kausityöntekijöistä. Ensimmäiset työsuhteet alkavat jo helmikuussa ja vilkkain sesonki ajoittuu myöhäiseen kevääseen ja kesään. Atria on Seinäjoen seudun halutuin kesätyöpaikka.

Kausi- tai kesätyön kautta on moni työntekijä aloittanut uransa Atrialla. Kausityö on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen sekä tärkeimpänä näyttämään kykynsä ja innostuksensa omaksua uusia asioita. 

Työhakemuksen voi jättää Atrian nettisivujen www.atriagroup.com/tyopaikat kautta. 

Atria on mukana Työ & Tekijä –rekrytointimessuilla, jotka järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla keskiviikkona 14.1. klo 16 – 19. Messut ovat kohtauspaikka alueen yrityksille ja uusia mahdollisuuksia kartoittaville tekijöille.


Lisätietoja: rekrytointipäällikkö Sanna Hovila, Atria Suomi Oy, p. 040 839 1772.


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Avainsanat