Tiedotteet

Atria mukana yläkouluille suunnatussa Ruokavisassa

20.1.2015 15:20

Ruokavisa on yläkouluille suunnattu ruokakasvatuksen opetuskokonaisuus, jonka ovat tuottaneet Ruokatieto, MTK ja Kotitalousopettajien liitto. Atria on yksi Ruokavisan yhteistyökumppaneista. Atria haluaa olla mukana tutustuttamassa nuoret ruokaketjuun pellolta pöytään, jotta heistä kasvaisi vastuullisesti kuluttavia ja ruuantekijöitä arvostavia aikuisia.

Ruokavisaa on käyty jo useampana vuotena eri alueilla. Viime syksyn pilottihankkeesssa olivat mukana Etelä-Pohjanmaan yläkoulut. Ruokavisaan osallistui valtakunnallisesti yhteensä 156 ryhmää. Eteläpohjalaisista kouluista parhaiten pärjäsivät Isonkyrön koulun 9. luokan kotitaloustalousryhmä, Jurvan yläkoulun 8. luokan kotitalousryhmä ja Seinäjoen lyseon 8. luokan kotitalousryhmä. Isonkyrö oli 11., Jurva 22. ja Seinäjoki 23. Koulut jättivät taakseen siis yli 120 ryhmää. Etelä-Pohjanmaan koulujen menestys oli hyvää, vaikka koulut eivät ihan yltäneet Helsingissä maaliskuussa järjestettävään valtakunnalliseen loppukilpailuun.

Lisätietoa:

www.ruokavisa.fi.
http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokavisa-vastuullisuus-ruokaketjussa/mika-ruokavisa


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Avainsanat