Tiedotteet

Kinkunpaistopäivystys Atrian Facebookissa

18.12.2014 13:37
Kinkunpaistopäivystys Atrian Facebookissa

Kinkunpaisto on jokajouluinen haaste kotikokkaajalle. Mutta ei hätää. Atria Mestari Tomi Nevala päivystää Atrian Facebookissa jouluaatonaattona 23.12. klo 18-24 ja jakaa viime hetken vinkkejä kinkunpaistajille.

Kinkulle huntu päälle

Useimmiten joulupöydän valtias saa päällensä sinappi- ja korppujauhohunnun neilikoilla ryyditettynä. Mukavaa vaihtelua perinteisiin saa kokeilemalla erilaisia kuorrutuksia. ”Ennakkoluuloton kotikokki hunnuttaa possunsa tänä vuonna aurajuustolla ja piparkakkutaikinalla “, kertoo Atria Mestari Tomi Nevala .

Katso resepti tästä


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Avainsanat