Tiedotteet

Atrian uutuuksia kesäkaudelle 2014

3.4.2014 11:51
Atrian uutuuksia kesäkaudelle 2014
Grillauksen ykkönen, Atria on valmis kesästarttiin. Koko elämä, perhe ja ystävät siirtyvät ulos ja grillin ääreen. Kesän merkkejä suomalaiset etsivät paitsi luonnosta myös päivittäistavarakaupan hyllyiltä. Kesä tuo tullessaan puhuttelevia Atria-uutuuksia ja pakkausvaihtoehtoja sekä edelläkävijän innovaatioita laatutietoisten lihanystävien grillijuhliin. Jäljitettävyys on tärkeä, ostopäätöstä helpottava tekijä – nyt myös leivänpäällishyllyllä.


Tuottajatilamerkintä Atria-leikkeleissä!
Atria on ollut uranuurtaja Suomessa tilakohtaisen jäljitettävyyden saralla. Nyt ensimmäisenä Suomessa tilakohtaisesti jäljitettävät tuotteet tulevat myös leivänpäällisiin - kuuden Atria-leikkeleen voimin.
Atria Suomalainen Murea Savukinkku 200 g, tuottajatilamerkinnällä.
Murea ja sopivasti savuinen uutuusleikkele, joka maistuu kaikenikäisille. Reunojen rosoinen luonnollisuus mahdollistaa herkullisen esillelaiton esimerkiksi juhlapöytään. Voileipäkakkujen uusi pehmeäarominen makulöytö. Lihapitoisuus 90 %.
Atria Perhetilan Ohuen Ohut Kermainen Broilerifilee 200 g, tuottajatilamerkinnällä.
Uutta pikanttia vaihtelua ja kermaista täyteläisyyttä broilerileikkelevalikoimaan. Uutuus, jonka suussa sulava maku yhdistyy vastuullisuuteen, laatuun ja terveellisyyteen. Lihapitoisuus 90 %, rasvaa keskimäärin 2,5 %.

Suomalaista, Atria Viljaporsasta
Atria Viljaporsaan Fileepihvi Mausteöljytty Classic 570 g
Tulevan kesän menestystarinaksi povattu mausteöljytty uutuus, jonka mehukas rakenne ihastuttaa. Uuden aallon maustamistapa – erinomainen maku ja rakenne, sopiva mehukkuus ja öljyn määrä. Helppoa, kun pihvi on valmiiksi oikean paksuinen. Paketissa on kuusi leikettä, lihapitoisuus 79 %.
Atria Viljaporsaan Lankkupihvi BBQ n. 850 g, grillisesonkiin - isoon grilliin.
Mehevää viljaporsaan ulkofilettä, lihapitoisuus 80 %. Perinteinen BBQ-marinadi, mutta uusi tapa tarjota viljaporsasta. Mieluisa valmistaa kotona: lihaisa, houkuttelee syömään, aina sopivankokoisia pihvejä. Siis sopiva uutuus sellaiselle, joka itse haluaa päättää pihvinsä koon!


Odotettavissa pitkä, kuuma grillikesä
Atria XS Texas Grillipihvi 360 g, pienempään nälkään, pienille perheille sopiva pihvipakkaus.
Uutuus legendaarisen XXXL Texas -megapihvin viitoittamalle tielle. Paketissa on kolme veitsimureutettua viljaporsaan paistipihviä á 120g. Lihapitoisuus 80 %.
Atria Kypsä Grilliribs BBQ n. 500 g, valmiiksi kypsä ja maustettu.
Vaivatonta ja nopeaa, kun on valmiiksi pintamaustettu ja kypsennetty tuote. Ei esivalmisteluja – sen kun kuumentaa grillissä ja tarjoilee. Öljyssä pyöräytetty raaka ribs on saanut mausteseoksen pintaansa jo ennen kypsennystä. Testeissä kehuttu erilainen uutuus. Maku hyvä, mausteisuus ja suolaisuus sopiva, rakenne hyvä, mureus ja mehukkuus kohdallaan.


Reilusti suomalaista broileria grilliin
Atria Broilerin Grillileike Cajun 700g, ja totuus kuullaan lasten suusta!
Maku, joka vie makean mausteiselle makumatkalle Lousianan lämpöön. Mehukkuutta ja maukkautta broilerin reisiosasta: lihapitoisuus 80 %. Cajun-marinadissa on mukana paprikaa, valkosipulia, cayenne- ja valkopippuria. Makumaailma on erityisesti lasten mieleen.
Atria Buffalo Broilerin Grillipalat n. 1500 g - parhaita paloja naposteluhetkiin ja illanviettoihin.
Suussa sulavia reisi- ja koipipaloja, nahka ja luut luonnollisesti ovat mukana makua antamassa. Grillataan nautiskellen tai tuodaan esikypsennettynä uunin kautta. Makumaailmaan tykästyy koko perhe: makea, sopivasti savuinen. Riittoisa pakkauskoko taltuttaa useammankin nälkäisen suun. Tuliaisiksi mökille!


Yksi grilliherkku ylitse muiden: kesämakkara
Atria Wilhelm Pekoni-Mozzarella Grillimakkara 400 g on kesän odotettu makuvariantti vanhan tutun Wilhelm-merkin alla. Uutuusmakkara, joka houkuttaa jo nimellään testaamaan ja jonka maku on herkullisen nimensä veroinen. Suomalaista lihaa 76 %, mozzarellaa 5 % ja pekonia 3 %.
Atria Hiillos Kesämaku Pehmeä Pippuri Grillimakkara 400 g.
Atria Perinteinen Hiillos on ollut pitkään Suomen myydyin grillimakkara. Uutuusmaku pehmeä pippuri on selkeä makulupaus, joka miellyttää suomalaisia makuhermoja. Tuote sai kuluttajilta kiitosta sekä kokonaismausta, mausteisuudesta, rakenteesta että ulkonäöstä.
Atria Hiillos Perinteinen XXXL 600g.
Nyt Suomen myydyimmästä grillimakkarasta todellinen äijä-versio: pakkauksessa on kolme tuplakokoista (á 200 g) grillimakkaraa. Sopivankokoinen huikopala suomalaisten miesten mieleen.
Atria Wilhelm Feta-Mustapippuri Makkarapihvi 320 g, suosikkimaku uudessa muodossa! Grillimakkarapuolella suuren suosion saavuttanut makuyhdistelmä, nyt myös makkarapihvinä. Makkarapihveillä on monta puolestapuhujaa. Nopea ja helppo grillattava, kuumenee hetkessä. Paljon paahtuvaa pintaa, kuorettomuus erityisesti lapsiperheiden mieleen. Helppo maustaa esimerkiksi grillauskastikkeella.

** Monipuolinen kesän 2014 makkarapihvivalikoima vahvan Wilhelm-tuotemerkin alla: Wilhelm Feta-Mustapippuri, Wilhelm Perinteinen, Wilhelm Juusto ja kevyempään herkutteluun Wilhelm Kinkkupihvi.


Atria Wilhelm –välipalat, parasta A-luokkaa
Atria Wilhelm GrillDog 140 g, välipalauutuus. Markkinoiden ensimmäinen premium hodari.
Seesaminsiemensämpylän välissä aito ja reilunkokoinen Wilhelm-grillibalkan, jonka korkea lihapitoisuus 61 % puhuttelee myös laatutietoisia kuluttajia. Testeissä erinomaisesti menestynyt uutuus. Wilhelm-välipala, olepa hyvä!
Atria Wilhelm Porilainen 148 g, selkeästi uudenlainen välipalauutuus, silti klassikko.
Nakkikioskin klassikko saatavana nyt premium-purilaisena vaativaankin makuun. Seesaminsiemensämpylän välissä aito Wilhelm-grillipihvi, jossa lihaa 74 % ja cheddar-juustoviipale. Lihaisat Wilhelm-välipalat maistuvat koko perheelle.


Atria salaattiuutuus, kesän makua

Atria Grillisalaatti Coleslaw 350 g. Kaali- ja porkkanaraastetta, tuoretta majoneesia ja ranskankermaa, ripaus pippuria. Puhdas, rapea ja raikas maku täydentää lämpimän grillilihan makuja. Erinomainen grilliruoan kaveriksi sekä hampurilaisten ja hot dogien väliin. Koko perheen makumaailmaan sopiva.


Lisätietoja:
Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Elina Yli-Karjanmaa, puh. 040 557 3907,
elina.yli-karjanmaa@atria.fi
Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti, puh. 040 865 2467,
anna.kultalahti@atria.fi
Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930,
katja.latvala@atria.fi
Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula,
puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.fi
Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645,
johanna.hyytinen@atria.fi

Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Anne Myllykorpi, puh. 040 630 1544, anne.myllykorpi@atria.fi


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903, jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.atria.fi, www.kokkaamo.fiwww.atriagroup.com.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok