Tiedotteet

Atrian jäljitettävyydestä syntyi Suomen paras yritysblogiteksti

24.9.2014 10:16
Atrian jäljitettävyydestä syntyi Suomen paras yritysblogiteksti

Atrian broilerituottajan Suvi Rantala-Sarjeantin Hyvä ruoka – parempi mieli -blogiin kirjoittama teksti jäljitettävyydestä on valittu parhaaksi yksittäiseksi blogikirjoitukseksi Suomen paras yritysblogi 2014 -kilpailussa.

Rantala-Sarjeantin teksti ”Jäljitettävyys paljastaa hyvässä huomassa kasvaneen broilerin” julkaistiin
Atrian blogissa kesäkuussa 2014.

– Broilerin kasvattajan henkilökohtainen ja vastavirtaan uiva kirjoitus on harvinaisen koskettava. Blogiteksti on avoin ja rohkea, ajatuksia herättävä ja ajankohtainen. Tekstistä välittyy broilerin kasvattajan ylpeys omaan tekemiseen, perustelee tuomaristo valintaansa.

Tuomaristo kiitti Rantala-Sarjeantia myös rohkeudesta ja oman vahvan näkemyksensä esiin tuomisesta.

Atrian Hyvä ruoka – parempi mieli -blogi nousi myös Suomen paras yritysblogi -kilpailun pääsarjassa neljän parhaan joukkoon yhteensä 24 yritysblogin joukosta.

– On hienoa, että olemme onnistuneet osallistamaan blogin kirjoittamiseen sidosryhmämme tuottajista henkilöstöön ja aina johtoon asti. Henkilökohtaisille ja avoimille tarinoille riittää aina lukijoita, sanoo Atrian viestintä- ja IR-päällikkö Hanne Kortesoja.

Toukokuussa 2014 avattu atrialaista avoimuutta ja vastuullisuutta viestivä blogi on tuotettu yhteistyössä Viestintätoimisto Selander & Co.:n kanssa.

Viestintätoimisto Manifeston ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton järjestämä Suomen paras yritysblogi 2014 -kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kisan voittajat julkistettiin Markkinointiviestinnän viikolla Helsingissä 24. syyskuuta.

Hyvä ruoka – parempi mieli –blogi löytyy osoitteesta http://atriablogi.fi. Suvi Rantala-Sarjeantin
voittoisan blogitekstin voi lukea osoitteesta http://atriablogi.fi/jaljitettavyys-paljastaa-hyvassa-huomassa-kasvaneen-broilerin/.

Lisätietoja: Hanne Kortesoja, viestintä- ja IR-päällikkö, puh. 0400 638 839.


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.