Tiedotteet

Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä

11.8.2014 13:00
Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä


Pienillä asioilla apua arkeen. Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä.

Lihastautiliitto ry on tänään 11.8.2014 myöntänyt Atria Suomi Oy:n leikkelepakkaukselle kunniamaininnan pakkauksen helposta avattavuudesta ja hyvästä suunnittelusta.

Aloite palkinnon myöntämiseen tuli suoraan Lihastautiliiton jäseneltä, ALSia sairastavalta Aki Rantaselta. Hän toteaa perusteluissaan seuraavaa:

– Lihassairaiden ja muidenkin elämän laatua parantavista innovaatioista tai teoista olisi ehdottomasti paikallaan palkita Atria Suomi Oy heidän uuden leikkelepakkauksensa johdosta. Perusteluina mainitsen seuraavat: 

Pakkauksen kannen liuska, josta kansi vetäistään auki, on riittävän kookas, jotta siitä saa otteen huonommallakin motoriikalla ja ilman pinsettiotetta. 
● Kansi aukeaa todella vaivattomasti ja muotoilunsa ansiosta myös sulkeutuu
tiiviisti ja helposti.
Pakkauksen pohja on riittävän tukeva: vaikka tuotetta on loppuvaiheessa vain pakkauksen toisessa päädyssä, se pitää muotonsa hyvin, jolloin ei ole vaaraa että rasia putoaa otteesta tai tuotteet pääsevät putoamaan rasiasta.

Lihastautiliitto haluaa kunniamaininnalla kiinnittää huomiota siihen, että pienetkin ratkaisut voivat tuoda konkreettista apua ihmisten arkeen. Esteettömyys ja helppokäyttöisyys ovat
useasti kiinni ymmärryksestä ja asenteesta.

Katso koko Lihastautiliiton lehdistötiedote ohessa (pdf).


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja netissä: 
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atriagroup.com.

Liitetiedostot

Avainsanat