Tiedotteet

Atria Oyj:n pörssitiedote: Atria sopeuttaa toimintojaan Jyväskylän tuotantolaitoksella

22.5.2014 08:36

Atria on päättänyt sopeuttaa Jyväskylän tehtaan tuotantokapasiteettia ja organisaatiota vastaamaan muutoksia kuluttajapakatun lihan rahtityövalmistuksessa. Saarioinen Oy on irtisanonut sopimuksen koskien lihan pakkaamista Jyväskylän tuotantolaitoksella 1.2.2015 lähtien. Tämän seurauksena käynnistetään sopeuttamistoimenpiteet, ja neuvottelut henkilöstön kanssa aloitetaan välittömästi. Neuvottelut koskevat 48:aa työntekijää Jyväskylässä. Irtisanottu sopimus koskee pelkästään rahtityötä, liharaaka-ainetoimitukset Saarioisille jatkuvat edelleen.

Atria osti helmikuussa 2014 Saarioisten naudan, sian ja broilerin hankinta-, teurastus- ja lihanleikkuuliiketoiminnot. Nyt käynnistetyt sopeuttamistoimenpiteet koskevat Atrian suorittamaan kuluttajapakatun lihan valmistusta ja pakkausta Saarioinen Oy:lle Jyväskylän tuotantolaitoksella.

Lisätietoja antaa Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi, p. 040 8310342.

ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 4 700 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Sahalahdella, Jyväskylässä ja Forssassa. Atrian juuret ulottuvatvuoteen 1903, jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.atria.fi jawww.atriagroup.com

Avainsanat