Tiedotteet

Joulupöytään jäljitettävää kinkkua

5.9.2013 14:59
Joulupöytään jäljitettävää kinkkua

Atria tuo jouluksi markkinoille joulukinkkuja, joihin on merkitty tila, jolla liha on kasvatettu.

– Se että pystymme kertomaan nyt myös joulukinkkujen alkuperän tilalle asti, on hieno juttu koko ketjullemme. Niin tuottajalle, elintarvikevalmistajalle kuin kuluttajalle, lihaliiketoiminnan johtaja Matti Perälä kertoo. Työtä jatketaan ja jäljitettävyyden merkitsemistä tullaan lisäämään mahdollisimman useisiin tuotteisiin.

Kun kuluttaja ostaa kinkkua, hinta on hyvin usein merkittävin ostoperuste tuotetta valitessa. Kuluttajan kiinnostus tuotteen alkuperää kohtaan kuitenkin kasvaa koko ajan.

Lisätietoja:

lihaliiketoiminnan johtaja Matti Perälä,
puh. 0400 803 445


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1 344 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa ja Karkkilassa. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Avainsanat