Tiedotteet

Atrialla 750 kesätyöntekijää

31.7.2013 08:00
Atrialla 750 kesätyöntekijää

Kuluvana kesänä Atrialla on työskennellyt yhteensä noin 750 kesätyöntekijää.

- Suurin osa kesätyöntekijöistämme on nuoria opiskelijoita. Meillä viihdytään hyvin kesätöissä. Hieman yli puolet tämän kesän työntekijöistä on ollut meillä töissä jo aikaisempina kesinä, kertoo Atrian viestintäpäällikkö Hanne Kortesoja.

- Pääosa kesätyöntekijöistämme työskentelee elintarvikkeiden valmistuksessa ja pakkaamoissa. Lisäksi meillä on kesälomittajia mm. puhelinmyynnissä, talous- ja henkilöstöhallinnossa ja muissa palvelutehtävissä. Atria on merkittävä kesätyöllistäjä ja on tarjonnut monille nuorille mahdollisuuden hankkia työkokemusta.

Kesä on Atrialle tärkeä sesonki ja silloin tarvitaan osaavia kesätyöntekijöitä. Ensimmäiset kesätyöntekijät tulevat Atrialle jo toukokuun alussa. Kesätyöt päättyvät elo-syyskuun vaihteessa.

Ensi vuoden kesätyöhaku käynnistyy joulukuussa 2013.Atria Oyj on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen elintarvikealan yritys. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Suomessa, Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella.

Atrian liikevaihto vuonna 2012 oli 1 343,6 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 898 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia.

Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa.

Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903, jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta.

Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Avainsanat