Tiedotteet

Muutoksia Atria Oyj:n johtoryhmässä

26.4.2011 19:22

Atria Oyj:n johtoryhmän kokoonpanoa ja johtamismallia yksinkertaistetaan ja siten varmistetaan edellytykset tuloshakuiselle johtamiselle. Resursseja kohdennetaan aiempaa enemmän maantieteellisille liiketoiminta-alueille.

MMM Juha Ruohola nimitetään Atria Oyj:n varatoimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajan sijaiseksi. Ruoholan vastuualueena on yhtiön strateginen kehitys, ostot ja investoinnit. Lisäksi Ruohola vastaa Atria Venäjän lihaliiketoiminnasta ja alkutuotannosta. Ruohola on työskennellyt Atria-konserniin kuuluvien yhtiöiden palveluksessa vuodesta 1997. Hän on toiminut mm. ruotsalaisen Atria Lithells AB:n toimitusjohtajana, ja Atria Venäjä liiketoiminta-alueen johtajana hän on toiminut vuodesta 2006.

KTM Tomas Back nimitetään Atria Skandinavia liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Atria Skandinavia AB:n toimitusjohtajaksi. Back on työskennellyt Atrian talousjohtajana vuodesta 2007 ja lisäksi Atria Baltia liiketoiminta-alueen johtajana vuodesta 2010.

KTM Jarmo Lindholm nimitetään Atria Venäjä liiketoiminta-alueen johtajaksi ja OOO Pit Product sekä OOO MPZ Campomos –yhtiöiden toimitusjohtajaksi. Lindholm on työskennellyt Atrian palveluksessa vuodesta 2002. Hän on aiemmin toiminut mm. Atria Suomen kaupallisena johtajana ja Atria-konsernin markkinoinnista, tuotekehityksestä ja tuoteryhmähallinnasta vastaavana johtajana.

Rauno Väisänen nimitetään Atria Baltia liiketoiminta-alueen johtajaksi. Väisänen on toiminut Atria Eesti AS:n toimitusjohtajana vuoden 2010 alusta lähtien ja jatkaa tässä tehtävässä. Hän on ollut Atria Suomen palveluksessa vuodesta 1985 erilaisissa tuotannon johtotehtävissä.

Ekonomi Heikki Kyntäjä nimitetään Atria Oyj:n talousjohtajaksi. Kyntäjä on toiminut Atria Suomi Oy:n talousjohtajana vuodesta 2009 ja sitä ennen ABB Oy:n taloushallinnon johtotehtävissä.

Muutosten jälkeen Atria Oyj:n johtoryhmään kuuluvat:

- Juha Gröhn, toimitusjohtaja
- Juha Ruohola, varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen
- Mika Ala-Fossi, liiketoiminta-alueen johtaja, Atria Suomi
- Tomas Back, liiketoiminta-alueen johtaja, Atria Skandinavia
- Jarmo Lindholm, liiketoiminta-alueen johtaja, Atria Venäjä
- Rauno Väisänen, liiketoiminta-alueen johtaja, Atria Baltia
- Heikki Kyntäjä, talousjohtaja
- Kirsi Matero, henkilöstöjohtaja

Konsernin johtoryhmän jäsenet raportoivat Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhnille. Yllämainitut muutokset astuvat voimaan 1.5.2011 lähtien.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha Gröhn, p. 0400 684224.

ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.atriagroup.com
 

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok