Selfiessä: Näin ruokaelämyksillä ilahdutetaan

Selfiessä: Näin ruokaelämyksillä ilahdutetaan

ARTIKKELI LISÄTTY 5.4.2019

Ilahduttava ruokaelämys voi parhaimmillaan antaa meille jotakin täysin uutta koettavaa. Se voi olla myös loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista, kunhan maku on kohdallaan.

Elämyksiä tulee ja menee, mutta yksi asia ei muutu: ruoka maistuu aina paremmalle hyvässä seurassa.

Tätä kysyimme:

1. Millainen ruokaelämys tekee sinut ilahtuneeksi?

2. Miten itse ilahdutat toisia arjessasi ruoalla?

Toinen omistajista Kirsi Laurema
Ravintola Mario
Kouvola, Kuusankoski

1. Hyvään ja ilahduttavaan ruokaelämykseen kuuluu tietenkin ennen kaikkea maistuva ruoka. Lisäksi ateriaan olisi hyvä kuulua joitakin uusia makuja, kaunis kattaus sekä huolella valitut juomat ruoan kaveriksi. Mutta ennen kaikkea tärkeysjärjestyksessä ykkösenä tulee mahtava seura! Mikään ei maistu yhtä hyvälle kuin loistavassa seurassa nautittu maistuva ruoka.

2. Arjessa ilahdutan esimerkiksi työkavereita päiväkahviherkuilla. Näitä voi olla erilaiset pullat, kakut, viinerit – oikeastaan mikä vain käy, kunhan siinä on sokeria! Kotona perheelleni valmistan heidän toiveitaan ja lempiruokiaan.

Keittiövastaava Mika Laine
Liikenneasema Jari-Pekka (Hartola)

1. Ilahduttava ruokaelämys koostuu yksinkertaisista raaka-aineista. Tällainen voi olla esimerkiksi selkeälinjainen ja maukas lounasruoka tai à la carte -annos höystettynä jonkinlaisella pienellä erikoisuudella. Se voi olla esimerkiksi näyttävä, maistuva mutta yhä samaan aikaan kevyt.

2. Itse ilahdutan asiakkaitani arjessa tarjoamalla Jari-Pekka Liikenneasemilla maistuvia lounaita ja muita ruoka-annoksia, joiden valmistuksessa on jokin pieni ja erilainen lähestymistapa tavanomaiseen ruoanlaittoon nähden.

Nelostien varrelta löytyvä liikenneasema Jari- Pekka Hartola 24h tarjoaa monipuolisia palveluita päivittäistavarakaupan valikoimista kahvilahetkiin. Ruokaa tarjoillaan kellon ympäri à la cartesta yökeittoihin. Liikenneasemalta löytyy kotoisa lounas, runsas seisova pöytä sekä herkullinen aamiainen. Liikenneasemaketju Neste Jari-Pekka toimii Hankasalmella, Hartolassa ja Joroisissa.

Kauppias Päivi Raja-aho
K-Citymarket Päivölä
Seinäjoki

1. Ruokaelämys koostuu hyvästä ruoasta, seurasta, juomasta ja kiireettömästä ruokailuhetkestä. Kokonaisuus ratkaisee. Arkinen ruokakin voi olla elämys, kun sen saa nauttia oman perheen kesken ilman kiireitä.

2. Olen aina nauttinut siitä, että omat poikani, jotka ovat jo 17- ja 19-vuotiaita, ovat ennakkoluulottomasti maistaneet kaikkea. Joskus on kiva kokeilla uusia reseptejä ja saada vähän vaihtelua omiin perusruokiin. Silloin tällöin on myös mukava nauttia toisen tekemästä ruuasta. Se maistuu aina erilaiselta – jotenkin paremmalta – vaikka siinä olisi samat perusraaka-aineet kuin siinä itse tehdyssä ruoassa.

Seinäjoen K-citymarket Päivölässä asiakkaita palvellaan aina ystävällisesti ja hymyillen. Kaupassa on panostettu erityisesti siihen, että valikoima palvelee juuri paikallisten asiakkaiden toiveita. Päivölä valittiin vuoden 2016 parhaaksi K-citymarketiksi erityisesti asiakaspalveluhenkisyytensä vuoksi. Laatu on koko ketjussa sydämen asia.

Lue myös: 
Selfiessä: Pieniä isoja tekoja