Mitkä ovat suomalaisen ruoan vahvuudet?

Mitkä ovat suomalaisen ruoan vahvuudet?

ARTIKKELI LISÄTTY 22.9.2017

Suomalaiset kuluttajat arvostavat ruoan kotimaisuutta yhä enemmän. Kotimaisia tuotteita valitaan muun muassa niiden tuoreuden, maun ja jäljitettävyyden perusteella. 

Mutta mitkä ovat ruoan ammattilaisten mielestä suomalaisen ruoan vahvuudet? Kysyimme asiaa neljältä alan osaajalta. Katso, mitä Aki Wahlman, Alex Nurmi, Anikó Lehtinen ja Henri Alén vastasivat: 

Video

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok