Hyvän lihan kriteerit

Hyvän lihan kriteerit

ARTIKKELI LISÄTTY 31.8.2017

Hyvä liha maistuu hyvältä. Tämä on perusfakta. Kaikki liha ei kuitenkaan ole maukasta ja laadukasta. Ruoka-alan ammattilaiset tietävät, mikä on hyvän lihan lähtökohta, ja mihin täytyy kiinnittää huomioita lihaa ostaessa. 

Kysyimme neljältä ruoan kanssa ammatikseen työskentelevältä, mitkä ovat hyvän liharaaka-aineen kriteerit. Mitä Henri Alén, Anikó Lehtinen, Alex Nurmi ja Aki Wahlman vastasivat?

 

Lue myös: 

Miten syntyy olympiatason annos?

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok