
Tomi on Atria Suomen Food Service -organisaation kehityspäällikkö. Hänestä on hienoa olla mukana Suomen johtavan lihatalon kehityksessä ja eteenpäin viemisessä. Tulevaisuuteen katsova Tomi pysyttelee mukana alan uusissa tuulissa niin teollisuudessa kuin ravintolapuolellakin. Kädentaidoistaan hän aikoo seuraavaksi kehittää ruhon paloittelun osaamistaan – vaikka pysyy se veitsi kädessä jo ennestään. Häntä ilahduttaa musta huumori, hyvä seura sekä maukas, kiireettömästi nautittu ateria. Vieraansa Tomi saa huokailemaan ihastuksesta tarjoilemalla hitaasti kypsennettyä, Heston Blumenthalin reseptin mukaan valmistettua kokonaista broileria. Lisäksi Tomi on yksi kolmesta kokista, jotka grillasivat Guinnesin maailmanennätyksen Lahden kisoissa keväällä 2017.