Samuli Karjula

Samuli Karjula

Samuli on Satokausikalenterin perustaja. Hän on ylpeä työstään, koska saa työskennellä suomalaisen ruokakulttuurin edistämiseksi yhdessä kaikkien ruoka-alan toimijoiden kanssa aina alkutuotannosta kuluttajien inspirointiin. Samuli on erityisen hyvä innostumaan ja keksimään tarvittaessa vaihtoehtoisia ratkaisuja. Mieluiten Samuli valmistaa pataruokia tai hampurilaisia. Yleensä näihin ruokalajeihin liittyy vieraita tai naapureita; kokkaaminen seurueelle on mukavampaa kuin itselle. Arkena tulee oikaistua ja hassuteltua enemmän ja esimerkiksi Atrian pinaattiohukaiset leivänpaahtimessa ja muut "Food Hacksit" ovatkin Samulin bravuureita. Ruoanvalmistuksen kuuluu olla hauskaa eikä hampaat irvessä suorittamista. Onnistunut itse tehty ateria tai erittäin hyvä ravintolakokemus saa Samulin hymyilemään. Ruoan ei aina tarvitse olla fine diningiä. Täydellinen lihapiirakka ja kahvi pahvimukista tai muurinpohjaletut mökillä voivat olla samanarvoinen kokemus 12 ruokalajin illallisen kanssa. Toki myös internet ja meemit saavat aina hymyilyttämään. 

Kirjoitukset