Vaikuttavia valintoja

Vaikuttavia valintoja

ARTIKKELI LIS√ĄTTY 3.9.2019

Ruokaan liittyvä ilmastokeskustelu näkyy päivittäin eri medioissa. Atriallakin on isona alan toimijana väkisin roolinsa tuossa keskustelussa isona alan toimijana ja me myös haluamme osallistua keskusteluun. Haluamme olla vastuullisen ruoantuotannon edelläkävijä tulevaisuudessakin.

Me Atrialla teemme arjessamme jo etukäteen merkittäviä, vastuullisia valintoja kaikkien meidän tuotteita kuluttavien henkilöiden puolesta. Hiomme prosessejamme, jotta meillä syntyy vähemmän hävikkiä, käytämme uusiutuvaa energiaa ja kehitämme uusia pakkausratkaisuja. Teemme aktiivisesti töitä eläinten hyvinvoinnin puolesta. Se tarkoittaa muun muassa antibioottivapaata tuotantoa. Mutta tämäkään ei olisi mahdollista ilman ihmisiä. Meidän atrialaisten ja atrialaisen ketjun tuottajien ammattitaitoa. 

Kuluttajina me kaikki teemme vastuullisia valintoja omassa lähikaupassamme. Kylmäosastolla tekemämme valinnat vaikuttavat suoraan paitsi omaan hiilijalanjälkeen myös siihen, miten suomalaisella elintarviketeollisuudella menee. Kaikki Atria-tuotemerkin tuotteet ovat aina 100-prosenttisesti suomalaista lihaa. Myös tämä on etukäteen tehty valinta. 

Kuluttajina me kaikki teemme vastuullisia valintoja omassa lähikaupassamme.

Suomalainen elintarviketeollisuus työllistää suoraan lähes 40 000 ihmistä. Kun mukaan lasketaan koko ruokaketjun työllistävä vaikutus, olemme ihan eri mittaluokassa, 340 000 työntekijää. 

Muistetaan, että kun puntaroimme sen ulkomaisen ja kotimaisen tuotteen välillä, päätöksellämme on välillisesti vaikutusta koko ruokaketjuun. Samalla teemme päätöksen tuemmeko suomalaista maa- ja elintarviketaloutta.

Samalla teemme päätöksen tuemmeko suomalaista maa- ja elintarviketaloutta.