Teemme maailman parasta lihaa!

Teemme maailman parasta lihaa!

ARTIKKELI LISÄTTY 10.7.2018

Valmistauduin lähtemään OKRA-messuille viime viikolla aamuvarhaisella. Ihmettelin aamurähmäisillä silmillä somekuvaa, jonka työkaveri oli yöllä välittänyt. Kuvassa seisoo tuttu mies hymyillen leveästi, kaulassaan Suomen lippuja nauhassa kuin joulukuusessa ja syli täynnä palkintopystejä.

Sitten tajusin, yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme JN Meat International on edellispäivän iltana saavuttanut jättimenestyksen World Steak Challenge -kilpailussa eli pihvien maailmanmestaruuskisoissa Lontoossa. Suomalainen naudanliha on putsannut pöydän koko kisassa: neljä pääpalkintoa kuudesta!

Tätä menestyksen polkua on viitoittanut kolme tekijää: intohimo, ammattitaito ja yhteistyö. JN Meat International arvostaa ja etsii intohimoisesti syöntilaadultaan erinomaista naudanlihaa. Yhteistyössä asiakkaamme ja atrialaisten tuottajien kanssa olemme pystyneet nostamaan nurmella ruokitun ja ammattitaidolla kasvatetun suomalaisen naudanlihan maailmanluokan herkuksi.

Viikko kisavoiton jälkeenkin riemu ja ylpeys ovat edelleen pinnassa. Teemme työtä, josta saa myös hyvän mielen!

Yhteistyössä asiakkaamme ja atrialaisten tuottajien kanssa olemme pystyneet nostamaan nurmella ruokitun ja ammattitaidolla kasvatetun suomalaisen naudanlihan maailmanluokan herkuksi.

 

 Kuvassa John Sashi-Nielsen, JN Nielsenin perustaja.