Kesätyöntekijät tekevät kesän

Kesätyöntekijät tekevät kesän

ARTIKKELI LIS√ĄTTY 29.5.2019

He ovat täällä taas! Yli 600 nuorta atrialaista kesäntekijää! Kesätyö Wilhelmiä, fileelankkua, Perhetilan fileesuikaleita, Artesaani-makkaroita ja monia muita kesän grillattavia tehden. Osa ekaa kesää, jotkut jo neljättä tai viidettä. Te tuotte tehtaillemme vilinää ja vilskettä. Teidän saapuminen herättelee meitä vakkareitakin huomaamaan, että todellakin – se on taas paras aika vuodesta. Kesä <3 

Teidän saapuminen herättelee meitä vakkareitakin huomaamaan, että todellakin – se on taas paras aika vuodesta.

Kevään ja kesän herkkusesonkien tarjottavat valmistuvat tehtaillamme osaavissa käsissä. Sitä varmistamaan olemme mekin Atrialla jatkuvasti kehittämässä uusia keinoja ja tuunattuja toimintatapoja kesäntekijöidemme perehdytykseen. Tänä vuonna työhön perehtymisen polulle astuttiin ensimmäiseksi käymällä Tervetuloa Atrialle -verkkokurssi. Toteutustapa oli uusi tulokas aiemman jaossa olleen sähköisen oppaan tilalle. Verkkokurssi tutustuttaa kesätyöntekijän Atriaan - antaa vinkit työn aloittamisen käytännön asioihin ja kertoo jo tärppejä tärkeistä työturvallisuus-, hygienia- ja laatuasioita elintarviketyössä.  

Töihin kesätyöntekijän toivottaa tervetulleeksi osaston esimies ja oma työnopastaja. Atrialla työhön perehdyttämistä ja opastamista tehdään yli 400 sisäisen työnopastajamme voimin. Esimies ja työnopastaja auttavat uuden työn tutuksi tekemisessä. He esittelevät ja opettavat parhaat työkäytännöt ja auttavat tulemaan tutuksi niin talon tapojen kuin työkavereiden kanssa. Tarvittaessa jokainen työkaveri työvuorossa on työnopastaja – uuden työntekijän tuki ja turva.

Atrialla työhön perehdyttämistä ja opastamista tehdään yli 400 sisäisen työnopastajamme voimin. 

Kesätyöinfot ovat myös atrialainen tapa toivottaa kesätyöntekijät tervetulleeksi taloon ja saatella monipuolisten tietoiskuin turvalliseen ja sujuvaan alkuun uudessa työssä. Infoissa uudet työntekijät tapaavat niin palkkahallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaisiamme kuin HR:n, laadun, viestinnän ja henkilöstöedustuksenkin osaajiamme. Tänä vuonna toiminnalliset infot toteutettiin Seinäjoen Rytmikorjaamolla. 

Meidän missio perehdytyksessä ja työnopastuksessa on selkeä – perehdytämme, opastamme, neuvomme ja tuemme, koska välitämme. Koska te kesäntekijämme olette meille tärkeitä! Kun te onnistutte työssänne, silloin mekin onnistumme!

Meidän missio perehdytyksessä ja työnopastuksessa on selkeä – perehdytämme, opastamme, neuvomme ja tuemme, koska välitämme.

Sujuvaa kesää – tehdään tästä paras evör. Yhdessä!