Mehevä voileipäkakku

Mehevä voileipäkakku

Raaka-aineet

kostea leivinpapei
pitkulainen vuoka

kahta erilaista leipää
kinkku - ja kalkkunatäytettä
tuorejuustoa kuorrutukseen
salaatinlehtiä
tomattia
reilusti lihaisia leikkeleitä koristeluun

Paras lihaisa voileipäkakku

Tässä helppo vinkki voileipäkakun tekemiseen, ei tarvitse jännittää kuivumista tai ”kaatuvaa tornia”. Tällä ratkaisulla eivät myöskään jääkaapin muut raaka-aineet luovuta vieraita makuja kakkuun.

Lado kerroksittain vuokaan tummaa ja vaaleaa leipää, kostuta lihaliemellä laita täytteeksi majoneesiin tai tuorejuustoon tehtyjä tahnoja sekä perunasalaattia. Leikkaa reunat suoraksi ja koristele kuorrutettu pinta leikkeleillä ja kasviksilla.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok