Viljaporsaan kypsä Rosvopaisti

Tällä onnistut varmasti! Hitaasti haudutettu, mehevän murea rosvopaisti sopii melkein mihin vain.
Grillaa tai lämmitä uunissa kokonaisena, leikkaa pihveiksi ja paista pannulla, tai revi nyhtöpossuksi.

Perinteisempään makuun sopivat alta löytyvät rosvopaistipihvit tai vaikkapa rosvopaisti kermakastikkeessa, joka sekin syntyy näin yksinkertaisesti: Kuumenna rosvopaisti padassa uunissa.  Lisää kuumennuksen loppuvaiheessa 2 dl kermaa. Mausta sinapilla, yrteillä tai konjakilla.

Niin helppoa ja niin herkullista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok