Lihaliemet

Liemet ovat pohjana pääsääntöisesti kaikelle ruoanlaitolle, jossa käytetään nestettä.  Lihaliemi saa parhaiten makua kunnon lihaisista luista, joissa on luuydin hyvin näkyvissä. Lihaliemi voidaan valmistaa myös lihan kalvoista. Fileiden ja paistien esikäsittelyn yhteydessä jää aina sivutuotteena lihan kalvot ja ylimääräinen rasva. Kalvot voidaan käyttää hienosti lihaliemen valmistamiseen.

Lisukkeet liemelle

Katso teemaan sopivat videot

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok