Joulupöydän laatikkoruokia

Joululaatikot kuuluvat kiinteästi suomalaisiin joulupöytiin. Siinä missä toinen haluaa aloittaa laatikoiden teon kasvisten kuorimisella, valitsee toinen suoremman tien laatikon herkutteluun. Halusitpa kokata laatikkosi alusta asti itse tai hieman oikaisten, autamme sinua onnistumaan.

Laatikot sopivat myös monelaiseen leivontaan, sekä esimerkiksi ohrattoon. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan uudenlaisia laatikkosovelluksiamme.

Uudenlaisia laatikkosovelluksia

Joululaatikot taipuvat moneen muuhunkin kuin sellaisenaan herkutteluun. Kokeile vaikkapa nopeita rieskoja bataattilaatikosta tai  mehevää limppua porkkanalaatikosta.

Perinteiset laatikot alusta asti itse tehden

Uunia vaille valmista

Bravuurin paistovalmiilla laatikoilla onnistut aina. Tyhjennä pussin sisältö vuokaan ja paista. Huumaavat tuoksut keittiöön ja herkulliset laatikot joulupöytään hetkessä! Bravuuri-laatikot sopivat erinomaisesti myös tuunattaviksi ja vaikkapa leipätaikinan pohjaksi. Kurkkaa reseptin alta.

Avaimet käteen -laatikkoratkaisumme

Kaikista vaivattomin vaihtoehto on valita valmiiksi tekemämme laatikot.
Lämmitys, ja pöytään! Tämän helpommalla ei laatikoilla herkuttelu onnistu.

Muita reseptejä jouluun

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok