Broilerin jauheliha

Broilerin jauheliha on kevyt ja monikäyttöisen vaihtoehdon tutummille naudan ja porsaan jauhelihoille.

Broilerin jauhelihasta kokattuja herkkuja voit syödä hyvällä omalla tunnolla mausta tinkimättä. Atria Perhetilan Broilerin Jauhelihassa rasvaa on 4 prosenttia ja Atria Perhetilan Broilerin Fileejauhelihassa vielä hieman vähemmän, 3 prosenttia. Molemmat jauhelihat valmistetaan kotimaisista, Atria Perhetiloilla pehkulattialla kasvaneista broilereista.

Broilerin jauheliha on maultaan hyvin mietoa, joten sitä kelpaa maustaa oman maun mukaan ihan olan takaa. Makumaailmoiksi sopivat niin aasialainen kuin vaikkapa klassinen ranskalainen tai ronski amerikkalainen. Herkempää makumaailmaa saa luotua esimerkiksi tuoreilla yrteillä, tujumpaa vaikkapa erilaisilla chilitahnoilla.

Glaseeraa, rullaa, pyöritä, paista ja maista; broilerin jauheliha käy lähes kaikkeen. Piristä arkea kokeilemalla vanhoja tuttuja jauhelihaklassikoita broileriversiona. Tai kokeile vaihteeksi jotakin ihan uutta, kuten vaikkapa herkullista kotitekoista broilerikebabia.