Vuolukana-patonkipizza
4
Henkeä
15 min

Vuolukana-patonkipizza

Raaka-aineet

2 kpl noin 30 cm pitkää patonkia

1,5-2 dl tomaattisalsaa

1 pkt Atria 200g Vuolu Kanafilee

12 kpl kirsikkatomaattia halkaistuna

1 kpl punasipuli viipaloituna

200 g mozzarellaraastetta

tuoretta basilikaa

laadukasta oliiviöljyä

Näin se hoituu

Kokeile herkullista patonkipizzaa. Helppo ja nopea herkku sopii hyvin vaikka illanistujaisiin.

Lämmitä uuni 230 asteeseen. Halkaise patongit pituussuunnassa halki. Voitele patongin leikkuupinnat salsalla ja levitä päälle Vuolu-Kananfileet, kirsikkatomaatit, punasipulit ja lopuksi mozzarellaraaste.

Paahda patonkipizzaa uunissa noin 5−8 minuuttia. Viimeistele patonkipizzat basilikanlehdillä ja oliiviöljyllä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki