Vuoluilla täytetyt maissipannarit
4
Henkeä
45 min

Vuoluilla täytetyt maissipannarit

Raaka-aineet

Tuoretomaattisalsa:

2 kpl kypsää tomaattia pieninä kuutioina

1 kpl punasipuli hienonnettuna

2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 dl silputtua tuoretta basilikaa

0,5 kpl limen mehu

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Lime-chilituorejuusto:

0,5 kpl punainen chili hienonnettuna

1 kpl limen mehu ja kuori

100 g maustamatonta tuorejuustoa

suolaa

mustapippuria myllystä

Maissipannukakut:

400 g pakastemaissia

1,5 dl maissijauhoja

0,5 dl (chilikastiketta (esim. texas pete))

0,25 tl juustokuminaa

0,5 tl suolaa

0,5 dl vettä

öljyä paistamiseen

Lisäksi:

1 pkt Atria 200g Vuolu Kana Fajitas

juustoraastetta (esim. cheddar)

rucolaa tai muuta mukavaa salaattia

Näin se hoituu

Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja laita salsa jääkaappiin maustumaan.

Sekoita myös lime-chilituorejuuston ainekset keskenään ja laita sekin jääkaappiin maustumaan.

Soseuta maissit blenderissä tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon vesi, jauhot ja mausteet (sekä chilikastike mikäli haluat pannukakkuihin tulisuutta). Sekoita tasaiseksi. Paista pannukakut runsaassa öljyssä keskilämmöllä. Voit tehdä pikkupannukakkuja ohukaispannulla tai isompia, noin 10 cm halkaisijaltaan olevia pannukakkuja paistinpannulla.

Tarjoile pannukakut tuoretomaattisalsan, lime-chilituorejuuston, Vuolu-kanan, juustoraasteen ja rucolan tai salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok