Vuolu Härkä -pasteijat hapankaalilla
10
Henkeä
30 min

Vuolu Härkä -pasteijat hapankaalilla

Raaka-aineet

600 g valmista esikaulittua lehtitaikinaa

100 g hapankaalia

1 pkt Atria 150g Vuolu Härkä

200 g emmental-raastetta

1 kpl kananmuna

Näin se hoituu

Leikkaa taikina neliöksi ja täytä hapankaalilla, Vuolu Härällä ja juustolla. Voitele reunat vedellä tai kananmunalla ja sulje pasteijaksi. Voitele pinta kananmunalla ja paista pasteijoita 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok