Vuolu-feta Galette
4
Henkeä
60 min

Vuolu-feta Galette

Raaka-aineet

Taikina:

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

0,5 dl oliiviöljyä

1 dl kylmää vettä

Täytteeksi:

1 kpl punasipuli

öljyä

1 rasia Atria Vuolu Porsaan Fileestä 200g

100 g fetaa

6 kpl miniluumutomaattia

Näin se hoituu

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja kylmä vesi joukkoon. Sekoita nopeasti.
Kääri taikina tuorekelmun sisään ja nosta jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

Kuori sipuli ja viipaloi se renkaiksi. Kuullota sipulia pannulla pienessä määrässä öljyä.

Kauli taikina vehnäjauhoitetun leivinpaperin päällä isoksi ympyräksi.

Levitä Vuolut taikinan keskelle, jättäen reunoista noin 3 cm paljaaksi. Murenna feta Vuolujen päälle. Halkaise tomaatit kahtia ja levitä vielä ne ja kuullotetut sipulit galetelle.

Käännä reunat sisälle laitimmaisten täytteiden päälle. Grillaa tai paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Maistuu niin lämpimänä kuin jäähtyneenäkin!

Reseptin on Atrialle kehittänyt Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki