Tuhdit Vuolu-voileivät
6
Henkeä
50 min

Tuhdit Vuolu-voileivät

Raaka-aineet

Punajuuri-siementahna:

500 g punajuurta

3 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

0,75 dl auringonkukansiemeniä

1 tl hunajaa

1 rkl omenaviinietikkaa

Lisäksi

6 kpl halkaistua ruisleipäpalaa

1 pkt Atria 200g Vuolu Kanafilee

75 g sinihomejuustoa

salaattia tai versoja

Näin se hoituu

Resepti on Kokit ja Potit -bloggaajan käsialaa.

Valmista ensin punajuuri-siementahna. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja lohko punajuuret. Pirskottele punajuurilohkojen päälle öljyä ja paahda ne leivinpaperin päällä pellillä uunissa kypsiksi (noin 15–20 minuuttia). Laita jäähtyneet punajuuret ja tahnan muut ainekset tehosekoittimeen ja aja tahnaksi. Rakenne saa jäädä rouheaksi. Voit valmistaa tahnan 1–2 päivää etukäteen, se säilyy hyvin jääkaapissa.

Sivele punajuuritahnaa molemmille leipäpuoliskoille. Lisää toiselle puoliskolle kanafileetä, sinihomejuustoa sekä salaattia tai versoja. Nosta kansi päälle. Täytä kaikki leivät samoin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki