Tortillat tötteröillä
2
Henkeä
25 min

Tortillat tötteröillä

Raaka-aineet

Mansikkasalsa:

7 kpl tuoretta mansikkaa

1 kpl pieni kevätsipuli

pari vartta korianteria tai persiljaa

1 tl öljyä

0,25 tl chilijauhetta

0,25 tl sokeria

pienen pieni ripaus suolaa

Lisäksi:

4 kpl täysjyvävehnätortillaa

0,5 pkt Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200g

8 tl ranskankermaa

jääsalaattia

Näin se hoituu

Kesä on mansikoiden aikaa ja miten monenlaiseen ruokaan ne sopivatkaan! Nyt rullataan tortillat tötterölle. Täytteestä löytyy broileria ja mansikoista tehtyä salsakastiketta. Kuulostaa hiukan meksikolaiselta, vaikka tämä kesäeväs valmistuu ihan kotimaisista raaka-aineista.

Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.

Leikkaa mansikat paloiksi. Hienonna kevätsipuli ja korianteri tai persilja.
Sekoita mansikat, kevätsipuli, korianteri tai persilja sekä öljy kulhossa. Mausta chilijauheella, sokerilla ja suolalla.

Puolita tortillat. Täytä kanafileellä, salsalla, ranskankermalla ja salaatilla. Rullaa kolmioksi ja nauti heti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki