Resepti on But I’m a Human not a Sandwich -blogin käsialaa.
Viipaloi puolikas kurkku vihannesleikkurilla ohuiksi koko kurkun levyisiksi viipaleiksi. Voitele rieskat tuorejuustolla. Lisää rieskojen toiseen reunaan perunasalaattia, ja tämän päälle kokonainen kylmäsavulohiviipale sekä pari kurkkuviipaletta. Rullaa tiiviiksi rulliksi, jotka käärit folioon tai kelmuun. Anna rullien olla jääkaapissa tiivistymässä pari tuntia. Pilko rullat sopiviksi annospaloiksi.

5
Henkeä
120 min
Sitruunaiset lohirieskarullat
Raaka-aineet
0,5 kpl kurkku
5 kpl rullarieskoja
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
1 rasia Atria 350g Jogurttinen Sitruuna-tilli Perunasalaatti
150 g kylmäsavulohta