Salaattiveneet
3
Henkeä
20 min

Salaattiveneet

Raaka-aineet

0,5 pkt Atria Vuolu Porsaan Fileestä 200g

muutama varsi persiljaa

2 rkl raejuustoa

10 cm pala kurkkua

3 kpl kirsikkatomaattia

cosmopolitan- tai sydänsalaattia

6 kpl cocktailtikkua

Näin se hoituu

Hiiohoi! Maata näkyvissä, tai ainakin välipalaa! Hauskat salaattiveneet on täytetty possulla ja raejuustolla. Näissä riittää näpräämistä, joten kutsu kaverit kylään ja voitte lastata veneet yhdessä.

Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.

Leikkaa possunfileeviipaleet pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita leikkeleet, persilja ja raejuusti keskenään ja laita täyte jääkaappiin odottamaan.

Vuole juustohöylällä kurkusta kuusi ohutta lastua purjeiksi veneille. Jäljelle jääneen kurkun voit kuutioida possutäytteen joukkoon.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Halkaise cosmopolitan- tai sydänsalaatti ja tee niistä pieniä kuppeja tai veneitä.

Laita puolikas tomaatti keskelle venettä ja kiinnitä cocktailtikku siihen pystyyn mastoksi.

Täytä salaattiveneet possutäytteellä ja aseta kurkkulastu purjeeksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki