Rosvopaistitoast
4
Henkeä
15 min

Rosvopaistitoast

Raaka-aineet

1 pkt Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

1-1,5 dl sieniä (kantarelli, suppilovahvero, herkkusieni)

3 rkl voita

3 rkl dijon-sinappia

8 viipale savujuustoa tai muuta maukasta juustoa

1 dl suolakurkkuviipaleita

8 kpl paahtoleipäviipaletta

Näin se hoituu

Leikkaa rosvopaisti ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös sienet.

Paista sieniä voissa noin 5 minuuttia. Jäähdytä talouspaperin päällä.

Voitele paahtoleivät toiselta puolelta voilla. Levitä voin päälle ohut kerros sinappia. Laita seuraavaksi yksi siivu juustoa leivälle. Asettele rosvopaistiviipaleet ja kurkkuviipaleet neljän paahtoleivän päälle. Nosta toinen leivänpuolikas kanneksi ja paina leipää hieman kasaan.

Voitele leivän kansi tilkalla öljyä. Paahda leipää joko paistinpannussa, grillissä, tai retkellä halsteriraudan avulla noin 50-60 cm päässä avotulesta muutama minuutti kerrallaan ja sitten kääntäen. Paahda toasteja, kunnes pinnassa on paahtunut väri sekä juusto sulaa reunoilta. Kääräise voipaperiin ja nauti lämpimänä.

Vinkki: Kääri leivät kelmuun, pakkaa retkikassiin ja ota mukaan retkelle. Näin saat helposti ja nopeasti lämmintä syötävää retken tauolla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok