Rapeat chili-juustolla täytetyt kanarullat
4
Henkeä
30 min

Rapeat chili-juustolla täytetyt kanarullat

Raaka-aineet

1 kpl punainen chili

2 kpl kevätsipulia

100 g (chili-)tuorejuustoa

100 g emmentalraastetta

1 pkt Atria 175g Lankku Kanafileeviipale

2 kpl kananmunaa

2 dl vehnäjauhoja

180 g pankojauhoja

öljyä uppopaistamiseen

Näin se hoituu

Leikkaa chilistä ja kevätsipulista oikein ohuita renkaita. Sekoita tuorejuusto, emmentalraaste, chili ja kevätsipuli täytteeksi. Muotoile täytteestä noin 1 cm paksu ja 5 cm pitkä tanko. Laita tanko kanalankun kapeampaan päähän ja kääri tiukasti rullalle.

Riko kananmunan rakenne kulhossa tai syvällä lautasella. Laita toiseen kulhoon vehnäjauhot ja kolmanteen pankojauhot. Pyörittele rullat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Uppopaista rapeiksi 180-asteisessa öljyssä. Varo paistamasta liian pitkään, ettei täyte karkaa ulos rullasta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok