Porkkanalettuburger
1
Henkeä
20 min

Porkkanalettuburger

Raaka-aineet

Currykastike:

1 rkl turkkilaista jogurttia

1 rkl mangososetta

0,25 tl curryjauhetta

Lisäksi:

1 kpl sämpylä

1 kpl pieni tomaatti

salaattia

4 kpl Atria Porkkanaohukaista

Näin se hoituu

Kun kesäpäiväsi kaipaa jotain uutta ja erikoista, niin tässä se on, lettuburgeri! Kyllä, luit oikein. Hiukan ruokaisampi hiukopala, joka sopii myös kasvisruokailijalle.

Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.

Valmista ensin kastike. Sekoita turkkilainen jogurtti, mangosose ja curry keskenään. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa sillä aikaa, kun käsittelet muita raaka-aineita.

Halkaise sämpylä ja leikkaa tomaatti siivuiksi. Ota salaatti valmiiksi esille.

Lämmitä sämpylänpuolikkaat leivänpaahtimessa ja porkkanaohukaiset mikroaaltouunissa.

Sipaise kastiketta niin sämpylän pohjaan kuin kanteen. Kasaa pohjan päälle täytteet ja aseta kansi päälle.

Reseptit ja vinkit

Vinkki