Pippurinen paahtofilee
4
Henkeä
25 min

Pippurinen paahtofilee

Raaka-aineet

1 kpl Atria n800g Takuumurea Naturell Naudan Ulkofileepala

Mausteseos:

1 rkl merisuolaa

2 tl mustapippuria

1 tl kuivattua oreganoa

1 tl kuivattua timjamia

Näin se hoituu

Sopivasti pippurinen paahtofilee on helppo valmistaa grillissä. Tarjoile filee heti lämpimänä tai anna jäähtyä ja leikkaa siitä ohuita viipaleita vaikka leivän päälle tai salaattiin.

Hienonna mausteseos morttelissa. Kuivaa lihan pinta hyvin. Hiero mausteseos lihaan huolellisesti.

Valmistele grilli paahtamista varten.

Grillaa lihaa joka puolelta kunnes sen sisälämpötila on noin 56-58 astetta. Anna levätä hetki huoneenlämmössä. Tarjoile heti tai kääri liha tiukasti kelmuun ja jäähdytä jääkaapissa. Leikkaa jäähtyneestä lihasta ohuita viipaleita ja tarjoile voileivällä tai vaikkapa salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki