Piirakkapeikko
1
Henkeä
10 min

Piirakkapeikko

Raaka-aineet

2 kpl Atria Tosi Rukiista Riisipiirakkaa

Raejuusto-munavoi:

1 kpl keitetty kananmuna

0,5 rkl kasvirasvalevitettä tai voita

2 rkl raejuustoa

(suolaa)

Koristeluun:

paprikaa

kirsikkatomaattia

kurkkua

salaattia

Näin se hoituu

Aina ruoka ei maistu tai välipalan valmistaminen inspiroi. Mutta kuka voisi vastustaa hupsua piirakkapeikkoa?

Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.

Hienonna kananmuna haarukalla tai munanleikkurilla. Lisää margariini ja raejuusto. Sekoita haarukalla ja mausta tarvittaessa suolalla.

Lämmitä riisipiirakkaa hetki leivänpaahtimessa tai 20-30 sekuntia mikroaaltouunissa.

Levitä piirakan päälle munavoita.

Tee riisipiirakalle silmät tomaatista tai kurkusta, suu ja nenä paprikasta ja peikkotukka salaatista.

Vinkki! Päästä koristelussa mielikuvitus valloilleen!

Oletko tehnyt muita hassuja ruokajuttuja? Vinkkaa niistä myös kavereille!

Reseptit ja vinkit

Vinkki