Palvikinkkuun käärittyä päärynää ja sinihomejuustoa
10
Henkeä
20 min

Palvikinkkuun käärittyä päärynää ja sinihomejuustoa

Raaka-aineet

1 dl balsamicoa

1 dl sokeria

2 kpl päärynää

150 g sinihomejuustoa

15 viipale Atria 200g Ohuen Ohut Palvikinkku

rucolaa

Näin se hoituu

Palvikinkku on erinomainen sormiruoka. Kiedo sen sisään päärynää ja pala sinihomejuustoa ja saat aikaiseksi todella helpon cocktailpalan. Kruunaa sormisyötävät balsamicosiirapilla ja rucolan versoilla tai tavallisella rucolalla.

Keitä sokeria ja balsamicoa miedolla lämmöllä pienessä kattilassa kunnes ne muuttuvat siirapiksi. Helpoin tapa kokeilla onko siirappi valmista, on tiputtaa pieni tippa nestettä kylmälle pinnalle. Jos siirappi vetäytyy itsestään tasaisen pyöreäksi helmeksi voit lopettaa keittämisen.

Kuori päärynä, puolita, poista siemenkota ja leikkaa pitkiksi viipaleiksi. Viipaloi sinihomejuustosta ohuita paloja. Taittele palvikinkku tangoksi ja kierrä kinkun sisään pala päärynää ja pala sinihomejuustoa. Nosta kääröt tarjottimelle ja koristele rucolan versoilla ja jäähtyneellä balsamicosiirapilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki