Paistettua perunamakkaraa ja appelsiini-fenkolisalaattia karpaloilla
2
Henkeä
30 min

Paistettua perunamakkaraa ja appelsiini-fenkolisalaattia karpaloilla

Raaka-aineet

1 kpl fenkoli

2 kpl appelsiinia

1 kpl pieni punasipuli

75 g rucolaa

30 g kuivattuja karpaloita

1 pkt Atria 250g Gastro Perunamakkara

1 rkl dijon-sinappia

1 rkl sitruunamehua

1 rkl oliiviöljyä

Näin se hoituu

Puolita fenkoli, poista kanta ja viipaloi ohueksi. Kuori appelsiinit ja leikkaa viipaleiksi. Viipaloi punasipuli ohueksi. Nostele lautaselle fenkolia, appelsiinia, punasipulia, rucolaa ja karpaloita vuorotellen.

Paista perunamakkaroita pannussa, kunnes ne saavat kauniin värin.

Sekoita keskenään sinappi, sitruunamehu ja oliiviöljy, ja kaada kastike salaatin päälle. Tarjoile perunamakkarat salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok