Ohrapalvimakkaraa, tomaattihilloa ja juustoja
4
Henkeä
90 min

Ohrapalvimakkaraa, tomaattihilloa ja juustoja

Raaka-aineet

Tomaattihillo

500 g tomaattia

1 dl sokeria

1 rkl omenaviinietikkaa

0,5 tl suolaa

ripaus kanelia

rimaus neilikkaa

Lisäksi:

1 pkt Atria 250g Gastro Ohrapalvimakkara

öljyä paistamiseen

juustoja maun mukaan, esim. vuohenjuustoa, mozzarellaa ja goudaa

Näin se hoituu

Poista tomaateista kannat ja pilko kuutioiksi. Lisää kattilaan tomaatit, sokeri, omenaviinietikka, suola ja pienet ripaukset kanelia ja neilikkaa. Keitä tomaattihilloa matalalla lämmöllä kunnes seos alkaa saada hillomaisen koostumuksen (noin vajaan tunnin). Jäähdytä hillo ja säilytä se lasipurkissa jääkaapissa.

Leikkaa ohrapalvimakkarat viistosti viipaleiksi ja paista viipaleet pannulla. Tarjoile kuumat ohrapalvimakkarat juustojen ja tomaattihillon kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki