Nakuvoileipäkakku
3
Henkeä
30 min

Nakuvoileipäkakku

Raaka-aineet

3-4 viipale tummaa paahtoleipää

1 kpl kasvisliemikuutio

0,5 ltr vettä

200 g paprika-chilituorejuustoa

80 g Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavuhärkä

1 kpl pieni keltainen paprika

0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia

salaattisekoitusta

Näin se hoituu

Leikkaa paahtoleipäsiivuista ympyrän mallisia paloja. Silppua leikkeleet (säästä pari koristeluun), paprika ja aurinkokuivatut tomaatit pieneksi silpuksi. Sekoita silputut ainekset tuorejuuston joukkoon.
Kiehauta vesi ja liuota kasvisliemikuutio sen joukkoon.
Aloita voileipäkakun kokoaminen asettelemalla lasipurkin pohjalle leipäsiivu. Kostuta siivua parilla ruokalusikallisella kasvislientä. Tasaa purkkiin seuraavaksi kerrokseksi tuorejuustotäytettä. Kerrosta tämän jälkeen leipä- ja tuorejuustokerroksia lasipurkkiin vuorotellen. Anna valmiin voileipäkakun mielellään maustua jääkaapissa parin tunnin ajan.
Koristele täytetty purkki salaattisekoituksella ja rullaa leikkeleistä pieniä ruusukkeita salaatin joukkoon.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki