Nakkipiilot maissikuorella

Nakkipiilot maissikuorella

Raaka-aineet

Taikina:

300 g nachoja

250 g voita

250 g maitorahkaa

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täytteeksi:

10 kpl cheddarsulatejuustoviipaleita

1 pkt chorizo-nakkeja (280 g)

Sriracha-kastiketta tai ketsuppia

Näin se hoituu

Jauha nachot hienoksi erimerkiksi muovipussissa kaulimella kaulaamalla tai tehosekoittimessa. Sekoita pehmeään voihin rahka. Lisää jauhot, nachomuruset ja leivinjauhe, ja sekoita taikinaksi. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Aseta nakki juustoviipaleelle ja vedä Sriracha-kastikkeella tai ketsupilla ohut raita nakin juureen. Kääri juusto nakin ympärille. Painele taikinasta kämmenen kokoinen ohut levy kädelle ja laita juusto- nakkikäärö keskelle. Taittele taikinasta muotoilemalla varoen nakin ympäri kuori. Laita nakkikääröt leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa noin minuuttia.

Korvaamalla vehnäjauhot gluteenittomilla jauhoilla saat kääröistä gluteenittomat.

Reseptit ja vinkit

Vinkki