Nakki-iltapala
2
Henkeä
50 min

Nakki-iltapala

Raaka-aineet

2 kpl valkosipulinkynttä

6 kpl pientä salottisipulia

8 kpl pieniä paprikoita

0,7-1 pkt Atria 360g Werneri Luonnonkuorinakki

tai

1 pkt Atria 280g Werneri Kuoreton Nakki

suolaa

mustapippuria myllystä

(olutta)

Lisäksi:

makkarapussi

Näin se hoituu

Kuori valkosipulit ja salottisipulit. Huuhtaise paprikat. Laita kasvikset ja nakit kiuaspussiin. Heitä perään suolaa ja mustapippuria ja sulje pussi huolellisesti.

Laita kiuaspussi kiukaalle ja löylyttele kaikessa rauhassa (noin 85-asteisessa saunassa puolisen tuntia). Kun pussista kuuluu nesteen tirinää, on se merkki siitä että nakit alkavat olla valmiita popsittaviksi. Tarjoile nakit ja kasvikset vaikkapa rapeakuorisen leivän tai ranskalaisten kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit kuumentaa nakkipussin myös uunissa tai hiilloksella vaikkapa takassa. Varmista vain pussin soveltuvuus. Uunissa tai hiilloksella nakit ovat valmiita nautittaviksi reilussa vartissa.

Vinkki: Voit lorauttaa halutessasi pussiin myös ruokalusikallisen tai kaksi olutta. Olut tuo nakkeihin mukavan maltaisen maun.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki