Lankku-kerrosleivät
4
Henkeä
30 min

Lankku-kerrosleivät

Raaka-aineet

4 kpl kananmunaa

1 kpl punasipuli

12 kpl (pientä) paahtoleipää

3 dl majoneesia

1 ruukku jääsalaattia

1 pkt Atria 200g Lankku Kinkkuviipale

Näin se hoituu

Keitä kananmunat (noin 8 min) ja jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä. Leikkaa jäähtyneet kananmunat munaleikkurilla pitkittäin viipaleiksi.

Leikkaa punasipuli aivan ohuiksi renkaiksi.

Paahda leipäviipaleet kevyesti leivänpaahtimessa tai pannulla.

Laita leikkuulaudalle kaksi paahtoleipää ihan vierekkäin. Levitä majoneesia molempien pinnalle ja lisää päälle lankkukinkku-viipale, niin että se peittää molemmat leivät. Lisää salaattia, punasipulirenkaita ja viipaloitua kananmunaa sekä lopuksi vielä toinen lankkukinkku-viipale. Voitele majoneesilla 2 paahtoleipää molemmin puolin ja aseta ne päällimmäisiksi.
Toista täytteiden kasaaminen vielä kertaalleen, ja aseta lopuksi alapuolelta majoneesilla voidellut leivät kansiksi. Paina leipiä hieman kädellä ja leikkaa leipien välistä leivät erilleen. Laita cocktailtikku tai katkaistu varrastikku toastien kulmien keskelle ja leikkaa toastit varoen kulmittain kahteen osaan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok