Kanarulla-cocktailpalat
4
Henkeä
20 min

Kanarulla-cocktailpalat

Raaka-aineet

2 kpl isoa suolakurkkua

1 pkt Atria 175g Lankku Kanafileeviipale

100 g piparjuurituorejuustoa

24 kpl pieniä suolakeksejä

Näin se hoituu

Leikkaa suolakurkut puoliksi. Leikkaa puolikkaat neljään lohkoon. Kuivaa lohkot kevyesti talouspaperilla.

Levitä kanalankulle tuorejuustoa. Laita suolakurkkusiivu kanalankun toiseen päähän ja kieritä leikkele tiiviille rullalle suolakurkun ympärille. Varo ettei tuorejuusto pursua ulos päistä. Leikkaa kanalankkurullat kolmeen osaan ja asettele rullat pystyyn suolakeksien päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok