Kana-caesar-onigirazu
3
Henkeä
60 min

Kana-caesar-onigirazu

Raaka-aineet

250 g sushiriisiä

4 dl vettä

3 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl siirappia

1 tl suolaa

3 kpl Nori-merileväarkkeja

1 pkt Atria 175g Lankku Kanafileeviipale

3 dl caesarkastiketta

100 g rucolaa

100 g parmesaania lastuina tai raasteena

Näin se hoituu

Huuhtele riisi kylmässä vedessä 3-4 kertaa. Keitä riisiä paksupohjaisessa kattilassa 10 minuuttia. Sammuta levy ja anna riisin hautua kannen alla vielä noin 25 minuuttia. Älä avaa kantta. Jäähdytä riisi. Yhdistä etikka, siirappi ja suola ja sekoita ne jäähtyneeseen riisiin
Levitä leikkuulaudalle 40 cm x 40 cm pala tuorekelmua. Laita kelmun keskelle levämatto ja maton päälle vierekkäin kaksi viipaletta kanalankkua.

Muotoile kostutetuissa käsissä 2 rkl riisiä noin 1,5 cm paksuksi 3 cm leveäksi neliöksi ja aseta riisi sitten kanalankkujen keskelle niin, että riisineliön kulmat ovat kohti kanalankun sivujen keskikohtia. Levitä kerros caesarkastiketta riisin pinnalle. Lisää rucolaa ja parmesaanilastuja päälle.

Muotoile toinen samanlainen neliö riisistä ja aseta se kasan päällimmäiseksi.
Käännä lopuksi kanalankkujen kulmat levän kanssa riisin päälle paketiksi ja kääri paketti tiiviisti kelmuun. Tarvittaessa voit kostuttaa levän pintaa vedellä. Anna onigirazujen levätä kylmässä noin puoli tuntia. Avaa kelmu ja leikkaa onigirazut varoen puoliksi ja tarjoile.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok