Vuolu-kanafilee-lehtikaalia-granaattiomenasalaatti
4
Henkeä
30 min

Vuolu-kanafilee-lehtikaalia-granaattiomenasalaatti

Raaka-aineet

Kastike:

0,5 dl oliiviöljyä

0,5 dl balsamiviinietikkaa

0,25-0,5 kpl punainen chili hienonnettuna (ilman siemeniä)

1 rkl vaahterasiirappia

1 rkl dijon-sinappia

Lisäksi:

100 g lehtikaalia

0,5 pkt Atria 200g Vuolu Kanafilee

50 g vuohenjuustoa

0,5 kpl granaattiomenan siemenet

Näin se hoituu

Kanafilee sopii hyvin salaatin sekaan. Tämä Vuolu kanafileestä valmistettu salaatti voidaan tarjota joko reseptin mukaisesti ruokalusikoista cocktailpaloina tai normaalin salaatin tapaan salaattikulhosta. Viimeistele annokset murustetulla vuohenjuustolla.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset. Poista lehtikaalista kannat ja pilko suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita kastike lehtikaaleihin. Nosta lusikalle pari palaa lehtikaalia, viipale Vuolu kanafileetä, murustettua vuohenjuustoa ja koristele lopuksi granaattiomenan siemenillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok