Vuolu-kana-caesar
4
Henkeä
20 min

Vuolu-kana-caesar

Raaka-aineet

Krutongit:

4 viipale paahtoleipää

2 rkl oliiviöljyä

4 kpl timjaminoksaa

2 kpl valkosipulinkynttä hieninnettuna

Kastike:

1 dl majoneesia

1 kpl valkosipulinkunsi hienonnettuna

1 kpl anjovisfilee

ripaus sokeria

mustapippuria myllystä

Lisäksi:

1 ruukku romainesalaattia

1 rasia kirsikkatomaatteja halkaistuina

1,5 dl parmesaania raastettuna tai vuoltuna

1 rasia Atria 200g Vuolu Kanafilee

Näin se hoituu

Valmista ensin krutongit. Kuutioi leipäviipaleet ja sekoita kuutioiden joukkoon loput ainekset. Paahda 180-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia, tai kunnes krutongit ovat rapeita ja kauniin kullanruskeita. Anna jäähtyä.

Yhdistä majoneesi, valkosipuli, anjovisfilee, sokeri ja pippuri. Surauta sekaisin sauvasekoittimella ja tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa. Revi salaatinlehdet ronskisti. Sekoita kastike salaattiin varovasti nostellen. Ripottele päälle kirsikkatomaatit, parmesaaniraaste ja krutongit. Asettele lopuksi Vuolut ilmavasti salaatin päälle.

Vinkki: Vaihtoehtoisesti voit käyttää salaatissa possu-Vuoluja.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki